Pretraga

Pravila privatnosti

Poštujući vašu privatnost i značaj zaštite podataka o ličnosti 4BR TREF d.o.o. Novi Pazar, privredno društvo osnovano u skladu sa pravom Republike Srbije, matični broj 20338709 (u daljem tekstu „TrefShoes“) vas obaveštava o svojoj politici privatnosti u vezi sa korišćenjem vebsajta trefshoes.rs (u daljem tekstu „Vebsajt“) i vašim pravima, a sve u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (u daljem tekstu „ZZPL“).

Pristup Vebsajtu i njegovo pretraživanje je slobodno. TrefShoes od vas ne zahteva da ostavite vaše lične podatke, osim ukoliko ne budete tražili pružanje određenih usluga ponuđenih na Vebsajtu.

Lice koje prikuplja, obrađuje i koristi vaše lične podatke je 4BR TREF d.o.o. Novi Pazar, privredno društvo osnovano u skladu sa pravom Republike Srbije, sa registrovanim sedištem u Novom Pazaru, Vojkovačka 120, matični broj: 20338709, PIB: 105197730.

Prilikom kupovine proizvoda na našem Vebsajtu, bez obzira da li posedujete nalog ili ne, prikupljamo vaše podatke kao što su: ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona, poštanska i/ili druga adresa za vršenje plaćanja i dostave, podaci o načinu plaćanja (debitna/kreditna kartica), i drugi podaci potrebni za dostavu naših proizvoda. Pored navedenih podataka, možemo prikupljati i druge podatke, poput posebnih zahteva koje ste naveli prilikom sačinjavanja porudžbine. Ovi podaci će nam omogućiti da obradimo vašu porudžbinu, dostavimo vam željene proizvode ili da vam asistiramo u pogledu bilo koje porudžbine ili reklamacije koju izjavite.

U tom smislu, od Vas tražimo samo osnovne podatke koji su nam neophodni za sprovođenje "online" prodaje, odnosno podatke koji će nam omogućiti da Vas, u skladu sa poslovnim običajima, informišemo o svemu što može doprineti poboljšanju naše usluge a samim tim i povećanju Vašeg zadovoljstva našom ponudom i uslovima kupovine.

Jednom kada prikupimo Vaše podatke, možemo Vam poslati marketinška obaveštenja koja sadrže promocije, prodajne akcije i ostale sadržaje. U svakom trenutku imate opciju neprihvatanja budućih marketinških obaveštenja od strane trefshoes.rs
Za prestanak primanja marketinških obaveštenja, molimo Vas da preduzmete neku od sledećih opcija:
- Sledite uputstva za odjavu u primljenim marketinškim obaveštenjima koja su poslata sa naše strane.
- Putem slanja e-maila na adresu office@trefshoes.rs sa temom „Odjava”.
- Putem poštanske adrese: 4BR TREF d.o.o. ul. Vojkovačka 120, 36300 Novi Pazar.
- Putem telefona:  +381 20 384 440

Možete opozvati svoj pristanak na obradu Vaših podataka o ličnosti u bilo kom trenutku putem e-mail adrese office@trefshoes.rs, posle čega TrefShoes briše sve Vaše podatke o ličnosti, zatim će Vaša adresa biti uklonjena sa mailing liste i više nećete dobijati promotivne sadržaje putem e-mail poruke.
Uz pravo na brisanje Vaših podataka o ličnosti skrećemo Vam pažnju da imate sva ostala prava propisana Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. 
Sve odgovore i informacije po pitanju zaštite Vaših podataka o ličnosti možete dobiti slanjem Vaših pitanja na e-mail adresu office@trefshoes.rs

Vaši lični podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu.

Korišćenje naših servisa podrazumeva Vašu saglasnost sa navedenim uslovima korišćenja. 

Za sva ostala pitanja iz oblasti zaštite podataka o ličnosti primenjivaće se Zakon o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS“, br. 87/2018).