Pretraga

Česta pitanja

Kako da poručim model putem sajta?

Preporučujemo da izvršite proces registracije kako bi Vam u narednom koraku bila olakšana online kupovina na našem sajtu. Ukoliko želite da se registrujete to možete učiniti klikom na link ovde.

Koji je rok isporuke?

Rok isporuke za artikle poručene u periodu od ponedeljka u 00 časova do petka u 10 časova kurirska služba će dostaviti pakete u roku od 48 časova. Za robu poručenu u periodu od petka u 10 časova do nedelje u 24 časa kurirska služba dostaviće pakete najkasnije u utorak. Tokom praznika isporuka se vrši u skladu sa radnim vremenom kurirske službe koja radi dostavu.

Šta se dešava kada izvršim narudžbu?

Nakon uspešno izvršene narudžbine, korisniku će stići potvrdni mail sa podacima o poručenim artiklima. Od trenutka narudžbine možete očekivati isporuku u skladu sa odgovorima na pitanje navedenim u prethodnom pitanju. Za status isporuke možete nas kontaktirati na broj telefona 020/384-440 kako biste dobili odgovor.

Koja kurirska služba će me kontaktirati?

Sve pošiljke isporučuje kurirska služba City Express. Broj telefona call centra kurirske službe je 0800/30-93-000. Radno vreme kurirske službe je radnim danima od 08 do 17 časova.

Da li mogu da zamenim artikal koji mi ne odgovara?

Da, za realizaciju zamene potrebno je da popunite Obrazac za odustanak od ugovora [preuzmite dokument] i da ga pošaljete zajedno sa proizvodom i računom na adresu sa koje je proizvod stigao. Rok za zamenu artikla je 14 dana od datuma preuzimanja proizvoda od strane kupca. Više informacija klikom na link.

Da li zamenu mogu da izvršim u radnjama?

Zamena se vrši isključivo putem naše Online prodavnice, nije moguće menjati artikle u maloprodajnim objektima.

Kako mogu da dobijem novac nazad ako mi model ne odgovara?

Ukoliko Vam model ne odgovara, imate mogućnost zamene artikla ili povrat novca. Za povrat novca potrebno je da popunite Obrazac za odustanak od Ugovora koji dostavljate na našu e-mail adresu office@trefshoes.rs zajedno sa brojem tekućeg računa. Rok za odustanak od Ugovora je 14 dana od dana isporuke artikla. Povraćaj sredstava izvršiće se kada artikal koji vraćate stigne u Tref shoes i kada se utvrdi ispravnost artikla. Novac Vam se vraća na tekući račun. Svi troškovi povrata artikla idu na račun kupca. Povraćaj sredstava će se izvršiti u roku od osam dana ako su prethodno navedene stavke ispunjene.

Koje su opcije plaćanja?

Online porudžbine možete platiti platnim VISA, DINA, MASTER CARD karticama, gotovinom-pouzećem ili avansno nalogom za uplatu i dostaviti nam dokaz o uplati.
Kod opcije ličnog preuzimanja paketa u našim maloprodajnim objektima plaćanje se vrši isključivo gotovinom.

Koje je radno vreme Tref shoes Call centra?

Radno vreme Call centra je radnim danom od 08 do 17h, subotom od 08 do 15h, nedelja je neradni dan.

Da li se isporuka plaća?

Isporuka je besplatna za sve porudžbine u vrednosti preko 6.000 RSD. Za porudžbine u vrednosti manjoj od 6.000 RSD cena isporuke je 400 RSD. PDV je uračunat u cenu. Kurirska služba City Express će Vam poslati SMS obaveštenje kada preuzme artikal sa naše adrese. Od momenta prijema poruke možete očekivati isporuku u naredna 24h. 


Kod zamene artikla kupac snosi troškove poštarine u oba pravca.