Pretraga

O nama

Tref shoes se bavi proizvodnjom i maloprodajom obuće domaćeg brenda Tref, kao i renomiranih proizvođača iz Italije, Turske, Nemačke, Španije. Tref linija proizvoda obuhvata različite modele izrađene od domaćih sirovina, kako bi zadovoljili zahteve domaćih i stranih kupaca. Posebna pažnja usmerena je na izuzetan kvalitet, koji u korak prati najnovije modne trendove i potrebe svih onih kojima su očekivanja u pogledu udobnosti visoka. Naš širok asortiman zadovoljava različite ukuse i stilove života. Naša robna marka prepoznatljiva je na tržištu po savremenom dizajnu, kvalitetu i udobnosti. Odlične, konkurentne cene uz visok kvalitet su naša najbolja preporuka.

VIZIJA & MISIJA

Cilj nam je da postanemo najveći maloprodajni lanac modne obuće u Srbiji sa najširim asortimanom ženskih i muških modela domaćeg brenda i renomiranih domaćih i inostranih proizvođača. Svojim kupcima želimo uvek da ponudimo najbolju uslugu i širok asortiman proizvoda po najpovoljnijim uslovima kupovine uz odličan odnos cene i kvaliteta.

BRIGA O KUPCIMA 

Svesni nepovoljne ekonomske situacije u kojoj se nalazi naše društvo, filozofija proizvodnje i prodaje naših proizvoda od prvog dana bazirana je na traženju što boljeg odnosa cene i kvaliteta, u čemu smo do sada bili vrlo uspešni. Pored toga, ljubazni prodavci će Vam uvek biti na usluzi ukoliko su Vam potrebni saveti prilikom odabira i kupovine naših proizvoda.