Pretraga

O nama

Tref shoes se bavi proizvodnjom i maloprodajom obuće domaćeg brenda Tref, kao i renomiranih proizvođača iz Italije, Turske, Nemačke, Španije i Engleske.
Ponosno stojimo iza naše tradicije duge preko 25 godina. Osnovani 1997. godine, Tref Shoes je postao sinonim za vrhunski kvalitet i stil u svetu obuće. Kroz našu dugogodišnju istoriju, kontinuirano smo se razvijali, prilagođavajući se promenama na tržištu, ali uvek ostajući verni našim osnovnim vrednostima - kvalitetu i pouzdanosti. Tref linija proizvoda obuhvata različite modele izrađene od domaćih sirovina, kako bi zadovoljili zahteve domaćih i stranih kupaca. Posebna pažnja usmerena je na izuzetan kvalitet, koji u korak prati najnovije modne trendove i potrebe svih onih kojima su očekivanja u pogledu udobnosti visoka. Naš širok asortiman zadovoljava različite ukuse i stilove života. Naša robna marka prepoznatljiva je na tržištu po savremenom dizajnu, kvalitetu i udobnosti. Odlične, konkurentne cene uz visok kvalitet su naša najbolja preporuka.

 

Kvalitet, udobnost i pristupačnost - Tri stuba našeg brenda

Naš širok asortiman muške i ženske obuće je pažljivo dizajniran da zadovolji različite ukuse i potrebe naših kupaca. Kvalitet i udobnost su u srcu svega što radimo, a pristupačne cene osiguravaju da stil i elegancija budu dostupni svima. Naša predanost izvrsnosti u svakom segmentu, od dizajna do proizvodnje, čini nas liderima u industriji.
Naša posvećenost vrhunskom kvalitetu i jedinstvenom dizajnu postavlja nas korak ispred konkurencije, pružajući našim kupcima ne samo obuću, već i doživljaj udobnosti i stila.

 

Vizija koja povezuje - Najbolje za kupca

U Tref Shoes, naša vizija je jasna - pružiti najbolju moguću uslugu i proizvode koji ne samo da ispunjavaju, već i premašuju očekivanja naših kupaca. Smatramo da svako zaslužuje kvalitetnu obuću koja je u isto vreme elegantna i udobna. Od prvog dana, naš cilj je bio da stvorimo savršen balans cene i kvaliteta, osiguravajući da svaki naš proizvod opravda i premaši očekivanja kupaca.
Ova filozofija je ono što nas pokreće i motiviše da budemo bolji svakog dana.

 

Tim i kultura - Srce našeg uspeha

Naš tim je temelj našeg uspeha. Naše ljubazno osoblje korisničke podrške i stručnjaci za obuću čine osnovu naše kompanije. Više od 100.000 zadovoljnih kupaca svedoči o našem nepokolebljivom fokusu na zadovoljstvo kupaca. Naš jedinstveni identitet odražava se u našoj posvećenosti inovacijama, kvalitetu i originalnosti, uz neprekidni fokus na zadovoljstvo kupaca.


Naša ambicija za budućnost

Gledajući u budućnost, težimo da postanemo ne samo najveća online prodavnica obuće i torbi u Srbiji, već i lider u inovacijama i stilu. Sa planovima za proširenje našeg asortimana, uključujući i najnovije trendove i modele, kao i dalje širenje našeg portfolija proizvoda renomiranih domaćih i inostranih proizvođača, mi u Tref Shoes smo posvećeni tome da postanemo sinonim za vrhunsku obuću.