Pretraga

Ženske patike Skechers Uno - Spread The Love white/black

Brend: Skechers
Rok isporuke: 1-2 dana
10.341 RSD
11.490 RSD
ušteda 1.149 RSD
Šifra proizvoda: 155507

*
+ -

Razbijte monotoniju svakodnevnog života i dodajte umetnički završni dodir svojoj garderobi uz Skechers Uno Spread The Love patikama, dizajnirane u spektakularnoj saradnji sa svetski poznatim muralistom Jamesom Goldcrounom. Njegovi poznati radovi, sa srcem kao centralnim motivom, našli su mesto na kultnim patikama, dajući im jedinstven karakter.

Volite svaki korak u Skechers patikama, koje nisu samo stil za oči, već i gracioznost za stopala. Zanimljiv dizajn u kombinaciji s promišljenom konstrukcijom nudi savršenu kombinaciju mode i funkcionalnosti koja ispunjava očekivanja i najzahtevnijih korisnika. Pogledajte neke od ključnih karakteristika ovih jedinstvenih patika:

- Zahvaljujući Skechers Air Cooled Memory Foam® ulošku, vaša stopala će biti obavijena udobnom, prilagodljivom potporom od pene.

- Vidljiv Skech-Air® međuđon sa vazdušnim jastukom pruža dodatnu zaštitu i udobnost tokom hodanja.

- Đon od 2,5 cm ne samo da dodaje moderan izgled patikama, već i pruža suptilno podizanje za bolju udobnost upotrebe.

- Gornjište je izrađeno od sintetičke kože sa perforacijom, koja osigurava adekvatnu cirkulaciju zraka i izdržljivost obuće.

- Bogate boje i jedinstveni printovi izdvajaju ovaj model patika od ostalih i privlače pažnju.

Skechers Uno Spread The Love  je odličan model za žene koje traže ne samo udobnost i kvalitet koji su sinonim za Skechers brend, već i one koje cene jedinstveni dizajn koji naglašava njihov individualni stil. Patike se uklapaju u svakodnevne, urbane stilove i ležernije odevne kombinacije, gde je važan osećaj slobode i osobnog samoizražavanja.

U ovim raznobojnim patikama pronaći ćete savršenu kombinaciju sportskog duha s umetničkim dodirom, čineći svaki trenutak proveden u pokretu još ugodnijim. Vreme je da širite ljubav... svakim korakom!